Nieuws

 

Rickshaw Run

Dappere strijders halen 1.600,- op voor Stichting RTS

Op zaterdag 31 mei 2014 kreeg een kleine delegatie van onze stichting een cheque uit handen van de 'Dappere Strijders' Ivo en Ruben. Zij haalden met hun barre tocht met een tuk-tuk door India een prachtig bedrag van € 1.600,- op. Fantastisch!

Wie zijn de Dappere Strijders?

De ‘dappere strijders’ zijn Ruben Bosch (broer van Erik met RTS), Ivo Dijks en Dominic Teodorescu. Per tuk-tuk (rickshaw in het Engels) legden zij 3.500 kilometer af van Zuid- naar Noord-India. Met deze zogenoemde Rickshaw Run haalden zij geld op voor goede doelen, en één van die goede doelen waren wij!

Wat gaan we doen met dit geld?

Het plan is om het onderzoek naar het bewegingspatroon van kinderen en volwassenen met RTS beter in kaart te brengen. Er zijn manieren om iemands bewegingspatroon terug te brengen tot de bewegingen in gewrichten, door een soort lichtjes op rug, heup, knie en enkel vast te maken en dan te kijken hoe die ten opzichte van elkaar bewegen. Eenvoudig, en nauwelijks belastend. Er is echter wel geld voor nodig en daar kunnen we de cheque goed voor gebruiken.

Bedankt sponsors en bedankt Ruben, Ivo en Dominic dat jullie ons hebben uitgekozen als goed doel!