Community

Nieuws vanuit het bestuur, december 2020


Iets uit het bestuur...

Allereerst willen we even stilstaan bij het afgelopen jaar, dat anders is gelopen dan we hadden gehoopt. In verband met Corona konden wij niet samenkomen op de altijd erg gezellige familiedag. Ook de infodag redde het door de maatregelen, tot onze grote spijt, niet. Daarom bedachten wij het kerstpakket, om zo toch nog de verbinding te houden met de leden van de stichting. Tijdens het in ontvangst nemen van de pakketten ontvingen wij zulke leuke reacties en blije gezichten, dat het de moeite meer dan waard was! Ons doel en hoop is dat wij in april weer bij elkaar kunnen komen.

Wat betreft de kerstpakketten willen we nog even onze dank uitspreken naar de mensen die in korte tijd het pakket medemogelijk hebben gemaakt met behulp van een aantal donaties, super!

Agenda 2021

  • Spetter voor de waterafsotende buitenspeelbroekjes (www.spetterkids.nl)
  • Lotte&Max een abonnement van filmpjes, ondersteund d.m.v. gebarentaal
  • De Kerstkaart, gemaakt door www.signyourdesign.nl
  • De houten engeltjes, gemaakt door Amber van @woodol_handmade
  • Het boek van Samantha Kroon – De avonturen van de kleine leeuw, ik ben anders net als jij.

Iets korts...

  • Volgend jaar gaan we ons inzetten om de DVD en de informatieboeken weer op te frissen. Er zullen nieuwe opnames gemaakt worden en de informatie wordt geüpdatet met de laatste ontwikkelingen. Mocht je leuke ideeën hebben, deze zijn altijd welkom! Je mag ze sturen naar voorzitter@rtsyndroom.nl.
  • Onze secretaris Dick heeft besloten na 9 jaar het stokje over te dragen. Ook onze algemeen bestuurslid Hannie wil in de loop van volgend jaar graag het stokje overdragen. Heb je interesse om 1 van deze functies over te nemen of wil je er meer over weten, stuur even een mail naar info@rtsyndroom.nl
  • Er lopen op dit momenten meerdere onderzoeken, te weten; gedragsonderzoek, pijnonderzoek en slaaponderzoek. Verder in het blad meer over te lezen.
  • De geplande speeldate voor kinderen met RTS t/m 8 jaar is afgelopen oktober ivm corona maatregelen niet doorgegaan. Het was de bedoeling dat de kinderen lekker konden spelen en de ouders met elkaar kletsen, op een veilige speellocatie in Utrecht. In het nieuwe jaar zal hier, afhankelijk van de coronamaatregelen, een nieuwe datum voor worden ingepland. Aanmelden om op de hoogte gehouden te worden over deze dag kan via info@rtsyndroom.nl

Fijne Kerst wensen

Andrea  Morales

Posted by

Page history
Last modified by Andrea Morales on 2022/11/22 13:10
Created by Andrea Morales on 2022/11/03 11:04

About the website contents

 

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: info@rtsyndroom.nl