Community

EVEN AFSCHEID NEMEN


Zo'n tien jaar geleden – mijn nichtje Ymke Hulleman was toen vier jaar oud – bezocht ik voor het eerst een RTSfamiliedag. Ik was meteen gegrepen door het gemeenschapsgevoel van deze bijzondere groep mensen en wilde daar graag deel van uitmaken.

Toen de toenmalige hoofdredacteur John van Heukelingen aangaf te willen stoppen met het maken van de nieuwsbrief, meldde ik mij samen met Vera Snijder (moeder van Milou) en Angèle van der Heijden (zus van Toby) aan om een redactieteam te vormen. Gedrieën gingen wij aan de slag om zowel de inhoud als de vorm van de nieuwsbrief in een eigentijds jasje te steken.

Nu, tien jaar later, is de EnzovooRTS een vertrouwde verschijning die elk half jaar in uw brievenbus valt. Met als constante factor de meest recente foto’s van familie- of informatiedag, de kinderpagina met de strip van Gummetje en actualiteiten over RTS en aanverwante zaken.

Ellemieke de Wolf

Na tien jaar echter, is mijn inspiratie om het blad te maken enigszins opgedroogd. Hoog tijd om de ‘pen’ over te dragen aan een nieuw enthousiast redactieteam. Ik ben blij die gevonden te hebben in de jonge ouders Maja Elfasi (moeder van Ilai), Sanne Rutjes (moeder van Tygo) en Marouschka Hollenberg (moeder van Saar).

Drie ‘nieuwelingen’ in de wereld van RTS die met nieuwe inspiratie het blad gaan maken. Maja, Sanne en Marouschka zullen zich in de volgende editie uitgebreid aan u voorstellen. Ik wens Maja, Sanne en Marouschka veel succes en plezier bij het maken van het blad en zie u graag weer op familie- en informatiedagen.

Tot ziens! Ellemieke de Wolf

Gerritjan Koekkoek

Posted by

Page history
Last modified by Andrea Morales on 2022/11/22 12:57
Created by Gerritjan Koekkoek on 2022/04/21 14:47

About the website contents

 

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: info@rtsyndroom.nl