community

Rare Disease dag 2024


Tine laat haar nagels veelkleurig lakken voor Rare Disease Day! 

Doe jij ook mee?

Op 29 februari is het Rare Disease dag, de dag om de mensen om ons heen op de hoogte te brengen van Zeldzame ziekte's. Hoe is het om een RTS'er in jouw familie te hebben.

Doe zoals Bart Cannaerts en Tine Embrechts en lak in de week van 29 februari, Rare Disease Day, je nagels in vele kleurtjes! Zo deel je overal waar je komt je kleuren als teken van solidariteit voor wie leeft met een zeldzame ziekte. En zo heb je meteen de perfecte insteek om erover te praten met iedereen die je pad kruist. Meer info over de Rare Disease Day campagne en de call-to-action #DEELJEKLEUREN? Zie de campagnewebsite: www.rarediseaseday.be #RareDiseaseDay #SamenZeldzaam

Gerritjan Koekkoek

Geplaatst door

pagina geschiedenis
Laatst gewijzigd door Gerritjan Koekkoek op 2024/02/26 16:58
Gemaakt door Gerritjan Koekkoek op 2024/02/26 16:57

Over de inhoud van de website:

 

Alle informatie die u hier vindt is ter informatie, geen medisch advies! De plaats voor het vinden van specifieke medische adviezen, diagnoses en de behandeling is uw arts/behandelaar. Gebruik van deze site is strikt op eigen risico. Als u vindt dat iets onjuist is, verduidelijking behoeft, verbeterd kan worden, doe dan mee, meld uzelf aan op onze website en stel een verbetering voor. Mocht u dit liever per email doen dan kan dat ook!

Stuur een email: info@rtsyndroom.nl