vraag het onze experts

Vraag het onze experts


Deze vragen en antwoorden zijn verzameld voor en door mensen met Rubinstein-Taybi syndroom (RTS) en professionele experts rond RTS.

We denken hiermee een goede plek te zijn om betrokkenen bij RTS op weg te helpen in hun zoektocht naar antwoorden. Zeldzaam, maar samen sterk!

Het Rubinstein-Taybi Syndroom (RTS) is een erfelijk bepaalde aandoening. Belangrijkste kenmerken: een karakteristiek gezicht, brede duimen en brede grote tenen en een (matig tot ernstige) verstandelijke handicap. 


 

Verdiep je kennis van Rubinstein-Taybi syndroom

We organiseren onze answers over Rubinstein-Taybi syndroom in onderwerpen. Je kunt hieronder door onze onderwerpen bladeren. Onder elk onderwerp vind je misschien meer gedetailleerde onderwerpen met answers die interessant voor je kunnen zijn.

Over de inhoud van de website:

 

Alle informatie die u hier vindt is ter informatie, geen medisch advies! De plaats voor het vinden van specifieke medische adviezen, diagnoses en de behandeling is uw arts/behandelaar. Gebruik van deze site is strikt op eigen risico. Als u vindt dat iets onjuist is, verduidelijking behoeft, verbeterd kan worden, doe dan mee, meld uzelf aan op onze website en stel een verbetering voor. Mocht u dit liever per email doen dan kan dat ook!

Stuur een email: info@rtsyndroom.nl