community

De Vink Wijzer

EMB Nederland - Vink Wijzer vernieuwd

Wat moet je allemaal regelen op (para)medisch gebied als je kind 18 jaar wordt?

ontdek de vink wijzer

Goed om te weten en het tijdig te organiseren

Je kind wordt 18 jaar. Wat moet je regelen op het (para)medische vlak? Het is voor ouders een hele belasting om de juiste zaken op het juiste moment te regelen. Het is vaak onduidelijk wat en wanneer iets geregeld moet zijn. De Vink Wijzer geeft zeven tips, geschreven vanuit het perspectief van ouders. 

De Vink Wijzer is in samenwerking opgesteld door EMB Nederland, Ervaringskenniscentrum (Sch)ouders, Quality of Life Centre en Academische Werkplaats EMB.

In 2021- 2022 heeft de vereniging Cornelia de Lange syndroom 'Ons pad naar de Toekomst' ontwikkeld. Deze update past daar mooi bij.

Gerritjan Koekkoek

Geplaatst door

pagina geschiedenis
Laatst gewijzigd door Andrea Morales op 2024/06/18 14:19
Gemaakt door Gerritjan Koekkoek op 2024/04/16 16:11

Over de inhoud van de website:

 

Alle informatie die u hier vindt is ter informatie, geen medisch advies! De plaats voor het vinden van specifieke medische adviezen, diagnoses en de behandeling is uw arts/behandelaar. Gebruik van deze site is strikt op eigen risico. Als u vindt dat iets onjuist is, verduidelijking behoeft, verbeterd kan worden, doe dan mee, meld uzelf aan op onze website en stel een verbetering voor. Mocht u dit liever per email doen dan kan dat ook!

Stuur een email: info@rtsyndroom.nl