Waarom inschrijven op deze site?


Wij zijn allemaal om verschillende redenen betrokken bij iemand met Rubinstein-Taybi syndroom (RTS); we hebben het, wij zijn ouders, broers of zussen, wij zijn families of vrienden, wij zorgen voor iemand met RTS, wij zijn artsen, wij zijn leraren, we zijn nieuwsgierig...

En omdat we dat zijn begrijpen we het belang van het delen van onze ervaringen en kennis!

Jij hebt ook iets te delen, misschien alleen om te laten weten dat je 'betrokken' bent ... maar door te zien (lezen), te praten (schrijven), te leren en weer te delen zullen we het leven met RTS mooier maken, dat is onze droom.

Dus schrijf je in bij onze community, het is gratis en verplicht je tot niets!

WaihonaPedia voor families

WaihonaPedia biedt families een ontmoetingsomgeving om te delen en te leren, doe mee in drie stappen:

1

Delen

Vertel ons uw verhaal. Het delen van verhalen helpt families zich gesteund te voelen en creëert een gevoel van gemeenschap. Uw verhaal is belangrijk voor ons allemaal!

2

Vinden

Ontdek een community van gelijkgestemden en vind steun bij uw zoektocht. Begin anders zelf een community - wij helpen u. Hoe dan ook, u bent er niet alleen!

3

Aansluiten

Word een actief lid van uw community. Deel, bespreek, stel vragen en draag bij. Iedereen weet iets, samen weten we alles!

Wordt lid!

Steun ons werk

Met uw eenmalige donatie draagt u bij aan de belangenbehartiging van personen met RTS. Wij zijn u hier zeer erkentelijk voor!

U kunt ook kiezen voor een donateurlidmaatschap van de Stichting Rubinstein-Taybi Syndroom. U ontvangt dan twee keer per jaar de mooie glossy EnzovooRTS en u bent welkom op de informatie- en familiedagen van de Stichting RTS.

Steun ons door uw donatie!

 

Over de inhoud van de website:

 

Alle informatie die u hier vindt is ter informatie, geen medisch advies! De plaats voor het vinden van specifieke medische adviezen, diagnoses en de behandeling is uw arts/behandelaar. Gebruik van deze site is strikt op eigen risico. Als u vindt dat iets onjuist is, verduidelijking behoeft, verbeterd kan worden, doe dan mee, meld uzelf aan op onze website en stel een verbetering voor. Mocht u dit liever per email doen dan kan dat ook!

Stuur een email: info@rtsyndroom.nl